KAMION MENTÉS 0-24 NON STOP

KAMION MENTÉS 0-24 NON-STOP M3 M2 M31 GYÖNGYÖS HATVAN NYIREGYHÁZA VÁC BUDAPEST

Az EUROCAR 98 Kft. egyik meghatározó üzletága az autó és kamionmentés. >> http://www.eurocar98.hu

Üzletágunk 24 órás ügyeletet tart fenn egész évben. Baleset vagy műszaki hiba esetén egyedi építésű kamionmentőnkkel vállaljuk a sérült járművek, személyautók, kamionok, vontatmányok, buszok műszaki mentését, haza vagy szervizbe szállítását, vontatását, belföldön és külföldön egyaránt.

Eszközparkunk 2 darab kamionmentőből, 6 darab autómentőből, 4 darab autó szállító utánfutóból, műhelygépkocsiból és 1 darab műszaki mentésekhez átalakított MB Unimog gépjárműből áll.
Ügyelet: +36-30-9352-900  http://www.eurocar98.hu

 A dinamikusan fejlődő üzletág szakszerű tevékenységét a hosszú évek mentési tapasztalatai garantálják.

Fontos feladatunk, az autó és kamionmentési tevékenységünket segítő eszközeink magas szinten tartása, folyamatos fejlesztését. Munkatársaink szakmai tudását folyamatos szakmai képzésekkel tartjuk magas szinten, eszközeink magas műszaki színvonalúak.

Call-Centerünk 0-24 óráig hívható. 
Eszközparkunk 2 darab kamionmentőből, 6 darab autómentőből, 4 darab autó szállító utánfutóból, műhelygépkocsiból és 1 darab műszaki mentésekhez átalakított MB Unimog gépjárműből áll. Járműveink között található mélybölcsős nyerges szerelvény és szerviz gépkocsi.

Mentési üzletágunk „zászlóshajója” a speciális mentésekre is alkalmas egyedileg gyártott Volvo kamionmentőnk, mely speciálisan felszerelt, különleges szerszámokkal, emelő daruval ellátott. Ezzel a kamionmentővel a legnagyobb, legnehezebb sérült járművek mentését és szállítását is el tudjuk végezni. Kamionmentőnkkel nem csak a kamionok, hanem az üres és szállítmánnyal megrakott pótkocsik szállítását is meg tudjuk oldani.

Gépparkunk lehetővé teszi, hogy megbízóink részére a legrövidebb időn belül a baleset vagy műszaki mentés helyszínére csere gépjárművet szállítsunk a fuvarfeladat zavartalan teljesítése érdekében.

Karambolos járműszállításainknál, ha az lehetséges gyűjtő fuvarozással csökkentjük megbízóink kiadásait.

Díjaink feladatra szabottak, figyelembe véve a lehetséges költségkímélő megoldásokat is. Számos akciónk lehetővé teszi, hogy minden esetben legyen az külföldi vagy belföldi megbízás a legkedvezőbb árakkal álljunk az Ön rendelkezésére.

Megrendeléseket egyedi egyeztetéseket követően vállalunk bel és külföldön egyaránt. Forduljanak bizalommal munkatársainkhoz!

Szolgáltatásaink teljes körűek, a segélyhívástól a kárrendezésig mindenben segítségére lehetünk partnereinknek.A piacvezető biztosító társaságokkal kialakított jó kapcsolatain biztosítják megbízóinknak, hogy a komplex ügyintézés keretei között a számukra legkedvezőbben képviseljük érdekeiket.

 http://www.eurocar98.hu